glamping-duitsland-pretpark-attractiepark-tripsdrill-overnachting-boomhut-zwarte-woud-heilbronn-stuttgart-baden-wurttemberg

Tripsdrill boomhut: unieke glamping-overnachting bij Duits attractiepark en wildpark

Bij het horen van het woord ‘boomhut’ komt de onschuldige vreugde van onze kindertijd terug. Bij Tripsdrill, het oudste pretpark van Duitsland gelegen in het charmante Baden-Württemberg, is deze vreugde omgezet in een unieke glamping-ervaring. Sinds 1929 biedt Tripsdrill een veelheid aan attracties, van spannende achtbanen tot boeiende shows, en nu ook: boomhut overnachtingen!

Glamping in een Tripsdrill boomhut

De boomhut accommodaties zijn de kroonjuwelen van Tripsdrill. Je kunt ze direct naast het wildpark van het park vinden, dus grote kans dat je ’s ochtends wakker wordt met dierengeluiden. Genesteld op een heuvel met uitzicht op het uitgestrekte park en verborgen tussen het dichte groene bladerdak, bieden deze boomhutten je een glamping-ervaring die je nooit zult vergeten.

natur-resort-boomhutten-tripsdrill-glamping-duitsland

Iedere boomhut accommodatie is anders op het Natur-Resort

Elke boomhut is uniek ontworpen, met een mix van traditioneel vakmanschap en modern comfort. De zorgvuldige aandacht voor detail zorgt ervoor dat de hutten perfect passen bij hun natuurlijke omgeving, zonder afbreuk te doen aan het gemak en comfort van de moderne glamping-ganger. Iedere boomhut heeft hier ook een eigen naam en er staan er zo’n ongeveer 50, verdeeld in groepjes.

Comfort en gemak in de boomtoppen

De ruime boomhutten zijn uitgerust met alle moderne gemakken die je nodig hebt. Elk huis heeft een slaapkamer, een woonkamer, een moderne badkamer en een terras, allemaal ingericht met op maat gemaakt meubilair en natuurlijke materialen. Deze luxe glampinghuizen zijn ook voorzien van vloerverwarming (dus ook in de winter te boeken), elektriciteit en gratis WiFi – ideaal ook voor een glamping met tieners, zodat je altijd verbonden blijft, zelfs midden in de natuur.

boomhut-glamping-duitsland-baden-wurtemmberg-tripsdrill

De Tripsdrill glamping-ervaring

Overnachten in een Tripsdrill boomhut is meer dan gewoon slapen. Het is een kans om te ontspannen, je op te laden en opnieuw verbinding te maken met de natuur. Wakker worden met het geluid van vogelgezang, de frisse boslucht inademen op je eigen terras, en de rustige rust van het bos ervaren – dit is glamping op zijn best.

Daarnaast ligt avontuur altijd binnen handbereik. Met je verblijf krijg je ook toegang tot het wildpark van Tripsdrill. Voor het attractiepark kun je kaarten met een speciaal tarief kopen. Of je nu op zoek bent naar sensatie in de achtbanen of naar rust in de natuur, er is altijd iets te doen. Leuk romantisch met zijn tweetjes of met kinderen.

Ontbijt inclusief

De glamping-ervaring bij Tripsdrill wordt compleet gemaakt met een heerlijk ontbijt, dit is inbegrepen bij iedere overnachting die je boekt. Dit is in ieder geval in 2023 zo, check altijd hun website of dit nog steeds klopt.

Een boomhut kun je boeken op hun website zelf of via deze link op Booking.com

tripsdrill-boomhut-treehouse-overnachting-glamping-duitsland
Bewaar op Pinterest

Geef een reactie