Over Glamping Blogger

Hallo en welkom! Ik ben Nathalie, de oprichter van www.glampingblogger.nl; een Nederlandse glamping blog voor iedereen die geïnteresseerd is in glamping (glamourous camping) in Nederland en daarbuiten.

Wie is glamping blogger?

Als een fervent reiziger en natuurliefhebber, ben ik altijd op zoek naar nieuwe manieren om de wereld te verkennen. Dit doe ik alleen, met mijn kinderen, met mijn partner, met het hele gezin of met vrienden. Glamping combineert mijn liefde voor comfort en esthetiek met mijn verlangen om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en één te worden met de natuur.

Met de oprichting van Glamping Blogger hoop ik een website op te bouwen waarin we als glampers onze ervaringen, tips en trucs kunnen delen om elkaar te helpen het beste uit onze glampingavonturen te halen.

Glamping ervaringen en recensies

Ik ben geboren en getogen in Enschede, maar mijn passie voor glamping heeft me naar alle uithoeken van Nederland en Europa gebracht. Of het nu gaat om een luxe tent in Noord-Brabant, een prachtige boomhut of gypsy wagen in Flevoland, of een safaritent in Kroatië, ik heb het allemaal ervaren.

Wat kun je verwachten op Glamping Blogger Nederland?

Op Glamping Blogger vind je recensies van glampings die ik heb bezocht, in de toekomst ook interviews met interessante mensen uit de wereld van glamping, tips voor de beste glampingbenodigdheden, en inspiratie voor je volgende glampingavontuur.

Wanneer ik niet op avontuur ben of aan mijn blogs werk, vind je mij meestal in de sportschool, op mijn SUP in Nordhorn (Duitsland) of het Hulsbeek in Oldenzaal, of genietend van een goed boek in mijn favoriete hangstoel.

Dus pak een kop thee (of een glas wijn, we zijn hier niet aan het oordelen), neem je tijd en voel je vrij om rond te kijken. En aarzel niet om een berichtje te sturen of een reactie achter te laten als je vragen hebt, een samenwerkingsvoorstel hebt, of gewoon een praatje wilt maken.

Groeten,

Nathalie

info@glampingblogger.nl

Bekijk ook mijn andere websites: